VARER FOR OVER 1 MILLION KRONER SKAL BORT

Kontainer lass, med diverse interiørprodukter, møbler og kontorutstyr av ypperste kvalitet har kommet til oss. Varene har en verdi for mer enn 1 million kroner og skal bort. Veldig mange godbiter for både den enkelte og for kjøp av større partier.

Get started

Mega salget starter onsdag 01.11.23 og er helt fram til det er tomt for varer. Bildene gir bare en liten smakebit. Utvalget er enormt. Kom innom!!

Dette er en unik sjanse for deg som kjøper inn større mengder til en god pris, men også for andre. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene og ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.

Vi har folk på stedet som står klare til å veilede deg gjennom vårt store utvalg. Enten du trenger produkter til hjemmet ditt, kontoret, bedriften eller et større prosjekt, finner du en god deal.

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å oppdage skatter til fantastiske priser på vår mega salg. Uansett om du er en enkeltperson som leter etter den perfekte skatten til stuen din, eller en bedriftseier som trenger til bedriften, har vi det du trenger.

Besøk oss fra onsdag 01.11.23